MP kypärät ja crossikypärät edullisesti Mototraden verkkokaupasta.

 

Mototrade Finland Oy on vuonna 2009 perustettu Mp-alan yritys. Toimipisteemme sijaitsee Lapualla.

 

Mototraden valikoimista löydät umpikypärät, avokypärät, crossikypärät sekä laajan valikoiman ajovarusteita ja varaosia. Edustamiamme kypärämerkkejä ovat Shark, Sweep, Marushin, AGV, MT, MDS. Verkkokaupassamme toimituskulut ovat ainoastaan 2,90€.

 

Valitse itsellesi kypärä joka on testatusti turvallinen ja luotettava

Laadukas kypärä on moottoripyöräilijän tärkein varuste. Valitse itsellesi kypärä, joka istuu hyvin päähän ja on myös turvallinen. Yli 90% päänalueen vammoista kohdistuu kaularankaan. Mitä enemmän kypärä painaa, sitä enemmän rasitusta kohdistuu tukirankaan. 

MT on Espanjalainen tuotemerkki, joka panostaa hinta/laatusuhteeseen voimakkaasti ja on yksi nopeimmin kasvavista tuotemerkeistä maailmalla. MT kypärät eivät maksa liikaa, mutta takaavat silti turvallisuuden ja laadun. 

Shark -kypärät ovat erittäin laadukkaita, aerodynaamisia ja innovatiivisia. Rekisteröimällä kypäräsi Sharkin verkkosivuilla ja saat kypärälle jopa viiden vuoden takuun! http://www.shark-helmets.com/

Shark Skwal MP kypärä on erittäin hieno ja viimeistelty Sport/Touring kypärä erinomaisella kuorimuotoilulla. Shark Skwall kypärän erittäin upea ominaisuus on päälle kytkettävät LED valot, jotka ovat integroitu kypärään. LED valot lisäävät näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi huomattavasti. Kypärästä on saatavilla värivaihtoehdot valkoinen, musta ja mattamusta. Pääset verkkokauppaamme tutustumaan tuotteeseen lisää TÄSTÄ.

 

Katso alta tuotteen Suomenkielinen esittelyvideo

 

 

 

Uudet Sweep kypärät on kehitetty yhdessä Marushin insinöörien kanssa, jotka loihtivat marushin 999RS kypärän.Uudet Sweep GTX kypärät on kehitetty tämän testeissä erittäin hyvin menestyneen kypärän pohjalta. Sweepin GTX kypärään on tullut lisäksi lukuisia parannuksia, kuitenkaan muuttamatta 999RS:n huippu turvallisuusomainaisuuksia. Kypärä toimitetaan kirkkaalla visiirillä.

 

 

Mototrade.fi

Ajovarusteet.info